ZMENA ADRESY SKLADU PRE OSOBNÉ VYZDVIHNUTIE: ul. Jána Jančeka 333/25, Ružomberok, vstup z ulice Kuzmányho

Objednávky spracuvávame len v pracovné dni. Objednávky prijaté do 15:00 pripravujeme v poobedných hodinách daného pracovného dňa. Objednávky prijaté po 15:00 pripravujeme nasledovný pracovný deň v poobedných hodinách.

BrewMaster GermanClassic W34/70 500g

kvasnice Brewmaster
108.00 €  s DPH
CHARAKTERISTIKA Kvasinky pre vrchné kvasenie, vhodné pre širokú škálu výrazne chmelených a osobitých  Celý popis
POPIS

CHARAKTERISTIKA

Kvasinky pre vrchné kvasenie, vhodné pre širokú škálu výrazne chmelených a osobitých pivných štýlov. Tento kmeň produkuje ľahké, jemné ovocné estery a pomáha rozvíjať charakter sladu.

VYUŽITIE

Spodne kvasené pivá plzenského typu. Vzhľadom k vysokému počtu životaschopných buniek sú tieto kvasinky na fermentáciu s vysokým stupňom prekvasenia.

CHUŤ A ARÓMA

klasické ležiakové kvasnice pre pivá plzenského typu

DÁVKOVANIE

80 – 120 g/100 l

REHYDRATÁCIA

Pred použitím sa rehydratujú kvasinky v 10 násobnom množstve sterilnej vody pri teplote 23 °C. Akonáhle sa kvasinky rehydratujú, čo trvá 15 – 30 min., pozvoľna sa miešajú ďalších 30 minút a následne sa aplikujú do mladiny. Prípadne je možné suché kvasinky aplikovať do fermentačnej nádoby priamo, za predpokladu, že teplota mladiny prekročí 20 °C. Postupne sa sypú suché kvasinky do mladiny na povrch, aby nevznikali hrudky. Nechajú sa 30 min. rehydratovať a následne sa premiešajú v celom objeme poprípade prevzdušnia.

SPÔSOB SKLADOVANIA

Prechodne (do 3 mesiacov) je možné skladovanie v izbovej teplote. Dlhodobo skladujte pri teplote do 10°C

PARAMETRE PRODUKTU
Schopnosť kvasenia (atenuácia) 80-83 %
Sedimentácia (flokulácia) vysoká
Rozpätie kvasných teplôt 10-18 °C
Tolerancia alkoholu do 9% AVB

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ

Sledujte FACEBOOK
Disable
Sledujte INSTAGRAM
Disable
HORE